A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Генератор 11
Дан за сећање PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 21
ЛошеНајбоље 

Држиш ме за руку, лагано корачамо парком који је обојен у јесење боје, све око нас је црвено, жуто или наранџасто. Ставила си капу на главу, па овај ветрић помера само крајеве твоје бујне црне косе, не слутећи да не може више од тога да учини. Волиш да се смешкаш, а ја волим кад се смешкаш, јер имаш најлепши осмех на свету. Пушташ ми руку и грлиш ме са стране, ох, како волим твоју близину.

 
Пинк Флојд PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 7
ЛошеНајбоље 

Мало је бендова имало тако бурну историју пуну креативних узлета и падова као Пинк Флојд. Њихова каријера би се могла поделити на четири фазе рада, у зависности од тога који члан бенда је преузимао лидерску позицију. У многим албумима, евидентна је борба са креативним кризама и недостатком дирекције које су остављали одласци чланова бенда или унутрашње несугласице. Пинк Флојд су контроверзни као предводници прогресивног рока, са свим критикама и хвалама које је овај жанр побрао.

 
Нови број – нова прича PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 4
ЛошеНајбоље 
Аутор Владимир Капор   

Као што смо већ најавили у претходном броју, настављамо причу о Универзијади и актуелним дешавањима у вези са организацијом исте. Пратили смо дешавања током ових неколико месеци, и морамо признати да побољшања има и да су организатори коначно схватили озбиљност ове манифестације. Пошто су бројке везане за овај догађај и даље исте (25. Универзијада, 10.000 волонтера, 15 спортова, преко 60 спортских објеката итд.), овом приликом ћемо се бавити волонтеризмом.

 
Престоница краљевине шаха PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 3
ЛошеНајбоље 
Аутор Милана Милошевић   

Слушала сам кустоса како објашњава да је варварског владара, који је успео да покори Персију, стигла клетва јер је опљачкао Даријеву гробницу и порушио персијске градове. Име тих варвара и њиховог владара кустос никако није спомињао, а ја никако нисам могла да се сетим који је то народ могао да покори, тада веома моћно, Персијско царство. Касније сам питала да нам открије који је то „дивљак” како га је он називао.

 
Студентско организовање PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 9
ЛошеНајбоље 
Аутор Владимир Капор   

У овом броју Генератора одлучили смо да напишемо понешто о студентском организовању, јер сматрамо да је то у овим временима реформе наставе веома битна ствар у студенском животу, а која је опет, с друге стране, веома запостављена (такође по нашем мишљењу :) ). Писаћемо мало о сврси и потребама постојања једне овакве машинерије, о могућностима правилно организованих студентских представника, као и о реалном стању студентског организовања код нас.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 Следећи > Крај >>

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack