A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Генератор 11
Типичан дан студента ЕТФ-а PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 97
ЛошеНајбоље 

За ове 3 године на ЕТФ-у приметио сам да постоје различити типови студената, али овога пута вам нећу писати о томе, већ како изгледа један њихов типичан дан. Верујте то може бити јако занимљиво.

Штребер

06:00 – устајање, прање зуба, туширање…

06:30 – доручак… плазма и сокић…

 
Вампир PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 66
ЛошеНајбоље 

Вампири су у последње време кренули да дижу много прашине, поготову пробојем филмова као што су „Underworld” и „Twilight”, а ту су и многи други. Написанo je хиљаде књига са вампирском тематиком, а најпознатија од њих је Дракула, Брема Стокера. У Дракули је Брем Стокер описао вампире на мало погрешан начин. Али таква представа вампира је заживела и остала позната до данас. Међутим, какви су то прави вампири били?

 
Љубав на ЕТФ-у PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 42
ЛошеНајбоље 
Аутор Вања Ефремов   

Генераторова Комисија за истраживања јавног мњења (ГКзИЈМ) је поново била заузета испитивањем на тему: „Љубав”, са акцентом на љубав међу ETF-овцима! Од укупног броја анкетираних 30% су биле девојке, а 70% мушкарци, док је један анкетирани заборавио или одбио да дефинише свој пол, а други се премишљао око свог пола (заокружио је оба), али је имао женске особине, сакрио је своје године. Најзаступљеније годиште код оба пола (људског рода, не мисли се на северни и јужни као што је један наш колега мислио) је било 89.

 
Структура успешног борда PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 5
ЛошеНајбоље 

Према мишљену многих утицајних менаџера, идеалан борд би био сачињен од девет особа… А шта је уопште борд? Топ менаџмент? Чувени CEO, GM, PR, FR, IT, HR… Гомила појмова, углавном новијег датума, задају поприличну муку просечном инжењеру, који једноставно не може пратити у паралели ове скраћенице заједно са неким, струковно интересантнијим – гомиле модулација, трансформација, склопова, а тек када бих се расписао о мени блиским информационим технологијама, почевши од 192.168.1.1 па даље…

 
Прича са друге стране шалтера PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 17
ЛошеНајбоље 
Аутор Игор Лукић   

Било је нешто после два поподне. Стидљиво сам покуцао и отворио врата. Видео сам већ раније сва та лица, то су лица која сви добро знамо, некад насмејана, некад намрштена, увек спремна да нам изађу у сусрет. „Тете из Студентског одсека”, како их од милоште зовемо, су ми испричале своју причу о томе како изгледа радити са студентима и како је то бити са „друге стране шалтера”.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 Следећи > Крај >>

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack