A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 10


JobFair 08 – Kreiraj svoju budućnost!

 

   Четврти сајам послова за студенте и дипломце техничко-технолошких факултета „JobFair 08 – Kreiraj svoju budućnost!“ одржан је већ традиционално првог понедељка и уторка новембра, у згради техничких факултета (зграда Грађевинског факултета, а ту су још и Електротехнички и Архитектонски факултет).

 
1. децембар - светски дан борбе против сиде

 

   Први децембар је 1988. године први пут проглашен Светским даном борбе против ХИВ/СИДЕ. Иницијатива је покренута од Светске здравствене организације (World Health Organization) на самиту министара здравља из више земаља света. Касније, 1997. године, ово је званично подржано заједничким програмом Уједињених нација за ХИВ/СИДУ, односно под покровитељством УНАИДС-а основана је Светска АИДС кампања (World Aids Campaign).

 
Бити ил' не бити

 

   Оно што у последње време све више заокупљује пажњу јавности и нешто што ће се временом све више тицати студената, ове школске године, јесте Универзијада која се у Београду одржава од 1-12. јула 2009. године. О томе може много да се прича и то је вероватно највећи светски догађај након Олимпијских игара, па ће редакција Генератора током ове школске године помно пратити дешавања у вези са Универзијадом.

 
Curriculum Vitae

 

   ЦВ (радна биографија) је ваша улазница за посао. ЦВ је ваш први контакт са послодавцем, те је стога од велике важности како изгледа и каквог је садржаја. Њиме треба да убедите вашег потенцијалног послодавца да вас позове на интервју. Веома је битно да се ваш ЦВ издваја из гомиле других.

 
Купујем Београд

 

   Београд је нашао своје место на светском издању игре Монопол. Почетком године, шест недеља су људи из свих делова света гласали за градове који ће се наћи на новој табли ове популарне игре. У конкуренцији је било 68 градова. На таблу је у првом кругу улазило 20 градова. Док су преостала два улазила у другом кругу.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 4 Следећи > Крај >>

Страна 2 од 4
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack