A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 10


Метафизика разума

 

   Разум је сатеран у ћошак. Са свих страна је окружен. Мало зидом, мало случајем. Не знам тачно шта је одозго, али одоздо је исто зид (под који је направљен од зида), а одозго се у сваком случају није могло. Интересантна ствар код разума је зависност. Разум зависи. Он када не би зависио, био би у различитој ситуацији него што је сада у овом тренутку. Главна одлика разума у ћошку је та што је збуњен, а кад је збуњен, долази у питање његова метафизика. Пита се "чему све ово?" и таква глупа питања.

 
Јапанизам!

 

   Дакле, за колеге и колегинице и за вас остале који волите мангу и аниме-добре вијести: у Београду се ове године, с почетком 7.10, у организацији удружења Сакурабана и уз подршку јапанске амбасаде одржао први српски неформални фестивал јапанске културе под именом - Јапанизам.

 
Мали ЕП о подгојеном енергетичару и његовој ТЕРЕКТАНИ

 

   Недавно током стандардне дневне дозе сурфовања, пажња ми се предала пред новим чедом свемогуће компаније Google - „Project 10 to the 100“ (www.project10tothe100.com). Идеја пројекта је да у виду отвореног конкурса генерише што већи број потенцијалних иновација које би помогле и олакшале живот што већем броју људи широм глобуса.

 
Поново анкета!

 

   У оквиру редакције Генератора формирана је Комисија за истраживање јавног мњења на нашем факултету која је својим егзотичним и неочекиваним питањима дошла до импозантних података које нисте могли нигде да сазнате. Да не дужимо, ево приче...

 
Дубина твојих очију

 

   У току наших живота пронађемо ствари које нас одржавају у животу, чак и у најтежим ситуацијама.

   Колико још ваздуха имам? Имам осећај као да је прошла вечност од када су отишли, можда и јесте, не могу бити сигуран.

   Дан је почео на тако диван начин, твојим пољупцем. Устао сам и отишао да се умијем, кад сам се вратио видео сам да је доручак већ спреман, неко је био вредан јутрос.

 
Још чланака...
<< Старт < Претходни 1 2 3 4 Следећи > Крај >>

Страна 3 од 4
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack