A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 10


Десет бројева Генератора

Историја

 

   Историја Генератора досеже сад већ давну 1994. годину када је у оквиру Студентске уније Електротехничког факултета основан часопис под именом ''Отпорник''. У то време, ''Отпорник'' је био скроман лист штампан на једном листу А4 формата. Временом је лагано напредовао, да би 2003. године на иницијативу Ивана Јованова - Вање и Владимира Орлића - Чегија постао прави часопис са већим бројем страна и великим бројем ауторских текстова.
 
60 година Електротехничког факултета у Београду

 

   60 година у животу једне универзитетске институције можда није дуг период, нарочито данас, у времену у коме се живи динамично. Електротехнички факултет се развијао упоредо са нашим развојем и напорима да се ишчупамо из заосталости.
 
Интервју са Ивом Штрљић

 

   У потрази за занимљивом личношћу коју бисмо могли да вам представимо, изашли смо изван зграде факултета (што не значи да на факултету нема занимљивих личности :) ) и тако трагајући наишли на једну врло интересантну девојку. Зашто је интересантна?
 
Било једном давно... Прича о једном ЕТФ-у.

 

   Није то био факултет који смо навикли да видимо. Студенти са пиштаљкама, предавања на улицама, обезбеђење по ходницима, катанци на вратима... Али то је био наш ЕТФ, била је то реалност, пре само десет година. Причао сам о томе са многим људима и сви се слажу у једном – била је то једна ружна прича... Замолио сам их да ми је испричају.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 4 Следећи > Крај >>

Страна 1 од 4
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack