A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 9


Куда и с ким за лето

Пре пар дана ортак ме питао шта да ради током лета и ја сам решио да га посаветујем. Не нисам му рекао да спрема ОЕТ. Рекао сам му, стварно нема везе да ли си добио 13. плату, продао бакин стан, да ли су се тетка и теча отворили пошто је и ове године фарма калифорнијских глиста код Врчина донела екстрапрофит, млађа сестра нашла новог богатог дечка који увози мандарине, а извози ваљевске малине, или се старија швеца смувала са неким новопеченим српским тајкуном који код Панчева држи фабрику чајне и кулена... Све је то неважно, једина битна ствар је да ти овог лета, дефинитивно, идеш на море!!! То такође важи и за наше читаоце. Једино што вас све мучи су само две ствари: КУДА И С КИМ? Зато смо Бранка и ја решили да вам дамо пар савета у вези са тим с киме можете ићи на море и да вам препоручимо пар егзотичних и лепих дестинација које су за те прилике најпогодније.

 
Како су бруцоши преживели „Болоњизацију“

Прича о статистици уме углавном да буде досадна, али када се ради о вашој кожи онда не само да постаје преокупација, него може прерасти и у највећу ноћну мору. Сетите се колико сте само стрепели колика ће бити граница за упис на факултет и да ли имате довољно поена да бисте се уписали на жељени смер. Да не помињем ишчекивање резултата неких испита. Па и ова статистика коју ћу вам сада сервирати се у неку руку тиче и вас лично, зато са интересовањем и зебњом прочитајте овај текст.

 
Нови Генератор? Трач или истина?

Потпитање на дати наслов може да буде, шта заправо значи ''нови Генератор''? Генератор је ове године доживео многе промене и већ се сада може рећи да је другачији него што је био тј. да је ''нов''. Међутим, промене и новине у Генератору нису само спољна шминка, лепше дизајниран прелом и насловна страна и слично. Цела школска година посвећена је подмлађивању Редакције, довођењу нових млађих људи који би наследили осниваче и сад већ старе чланове који су махом дипломирали или су надомак тога. Како је Генератор озбиљан часопис, промене се нису догодиле напрасно, већ су дуго и пажљиво припремане и од овог броја те промене имају своју прву тест-фазу, а већ од октобра би требало да се прикажу у пуном сјају. 

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 4 Следећи > Крај >>

Страна 4 од 4
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack