A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Куда и с ким за лето
Индекс чланка
Куда и с ким за лето
Page 2
Све стране

Пре пар дана ортак ме питао шта да ради током лета и ја сам решио да га посаветујем. Не нисам му рекао да спрема ОЕТ. Рекао сам му, стварно нема везе да ли си добио 13. плату, продао бакин стан, да ли су се тетка и теча отворили пошто је и ове године фарма калифорнијских глиста код Врчина донела екстрапрофит, млађа сестра нашла новог богатог дечка који увози мандарине, а извози ваљевске малине, или се старија швеца смувала са неким новопеченим српским тајкуном који код Панчева држи фабрику чајне и кулена... Све је то неважно, једина битна ствар је да ти овог лета, дефинитивно, идеш на море!!! То такође важи и за наше читаоце. Једино што вас све мучи су само две ствари: КУДА И С КИМ? Зато смо Бранка и ја решили да вам дамо пар савета у вези са тим с киме можете ићи на море и да вам препоручимо пар егзотичних и лепих дестинација које су за те прилике најпогодније.

С девојком

Све зависи од тога да ли идеш са новом или дугогодишњом девојком. Ако сте заједно тек месец дана биће то одлична летња шема и прилика да се боље упознате. Проверу да ли си наишао на спонзорушу у покушају добићеш у туристичкој агенцији, приликом уплаћивања аранжмана. Ако сама плати онда је права, а ако крене да се пренемаже бежи главом без обзира и не јављај јој се више. На море иди с баком. Ако је риба ОК можеш да се опустиш, брчкаш, сунчаш и уживаш.

Ако је у питању дугогодишња девојка, то је проверена ствар јер већ годинама идете заједно на море. Једини проблем је што може бити смор и досадно. Ви идете на море да се купате и одмарате и зато ће вам требати мирно и романтично место. Можда вам то освежи везу, па се поново заљубите...

 


 

Са ујаком, гастарбајтером

Ујкица је пун ко црногорски шверцер цигарета. Живи у Минхену, има фирму у Швици, нема деце, није се женио... И хоће (што је најбитнија ствар) да те води на море. Оно, како, вас двојица шмекера идете, да јурите рибе... Матори све плаћа, што значи да ће бити отварање на нивоу. Мој ти је савет да предложиш најбесније дестинације које су за њега иначе приступачне и да уживаш јер ће ти ово бити једно од најбољих летовања.

 Овде морам да предложим Ибицу, кад већ ујак хоће да плаћа, зашто да га не оробиш?! Он ће се ионако обезнанити са првим црним топлесом који наиђе (а има их тамо, (овде не мислим на боју купаћег, ни боју косе)), а ти ако не дехидрираш од балављења имаш времена и свега осталог на претек, да радиш шта хоћеш.

Са мамом и татом

Или си ретард, или дебил, или наркоман на скидању, или имаш седам година. Ако није ово последње у питању, признаћеш да је мало чудно да идеш са родитељима на летовање, али шта је ту је(мада за људе са ЕТФ-а ништа није чудно)... Дестинацију нећеш бирати, јер су мамица и татица већ изабрали нешто мирно и приступачно. Значи ово лето ће за тебе бити најдосадније и ово ће ти бити један од најгорих одмора у животу.

У сваком случају, немој да се нервираш, има то и својих добрих страна, имаћеш сва три оброка дневно, на време; веселу маму која устаје у седам да би Вам спремила доручак и сендвиче за плажу, и нећеш морати да се оптерећујеш вечерњим изласцима, типа шта да обучем и шта да скинем, пошто их неће бити. Дакле, само опуштено.

Потруди се бар да то буде Малта, тамо ионако кажу да је досадно, а опет ће ти сви завидети, и упркос претходно написаном.

Са швецом и њеним другарицама

Ако су девојке старије ти ћеш бити биран, и вероватно ће те изокола меркати бар две тете неколико година старије од тебе. А ако идеш са млађом сестром и њеним другарицама могу да ти кажем да си веома срећан човек. Као искуснији и старији, представљаћеш вођу чопора и алфа мужјака и бићеш опасност за све швецине другарице. Који год да је твој случај од ова два провешћеш се одлично и моћи ћеш да одабераш међу свим тим лепим девојкама најлепшу од њих.

 


 

А где да идете? Најбоље негде где си ти већ био, а оне нису. То ти отвара море могућности за показивање забачених плажа, групне и појединачне туре по том месту и доооста потрошеног новца на сладоледе за девојчице, да не квариш репутацију коју си стекао.



 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack