A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Куда и с ким за лето - Страна 2
Индекс чланка
Куда и с ким за лето
Page 2
Све стране

С другарицама

Па ово и није тако добра комбинација. Јер вероватно ћеш остати без једне другарице, али зато ето ти нове љубави на помолу. Неће те ни једна од њих која је слободна одбити сигурно. Па, на мору сте!

А може да се деси и да останеш без свих другарица када ти пукне филм после пар дана туширања хладном водом (мораш бити каваљер и дати им предност у коришћењу купатила, свима њима), пар дана бесомучног обиласка бутика и радњи са сувенирима и тих истих пар дана слушања непрекидног брбљања. А где да идете? Веруј ми, потпуно ти је свеједно, неке ствари не зависе од дестинације.

С ортацима

Стандардна екипа. Идете на летовање само и искључиво да пијете као животиње и кидишете на женске. Е, да, и да излазите нон-стоп, и да докажете да је медицински могуће провести десет дана без сна и воде, на пиву, пљескавицама и палачинкама(из искуства могу да кажем да јесте).

А где да идете? Негде где је бучно, где има много девојчица (наравно да сте ово и сами знали), и бирајте места где се прича српски, јер пијан не знаш енглески, шта год ти мислио о томе.

Са сестром и ортацима

Ово је такође једна од лошијих комбинација, јер ћеш шта год било имати утисак, током целог летовања да ти неко ради о глави. Као сваки нормалан, љубоморан и посесиван бата, стрељаћеш сваког од ортака више пута дневно. Ако је неко од њих и смува и то ти саопшти, ето ти прилике да прекинеш једно дугогодишње пријатељство. Али ако баш мораш да идеш ОК.

А где да идете? Веруј ми и теби је свеједно, дестинација неће ништа променити.

 

Ми смо већ решили где ћемо и са киме, надамо се да смо вам нашим саветима помогли да се и ви одлучите. Битно је само да уживате, где год и са ким год се одлучили да одете. Лепо се проведите током лета, до скорог читања ваши:



 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack