A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Нови Генератор? Трач или истина?

Потпитање на дати наслов може да буде, шта заправо значи ''нови Генератор''? Генератор је ове године доживео многе промене и већ се сада може рећи да је другачији него што је био тј. да је ''нов''. Међутим, промене и новине у Генератору нису само спољна шминка, лепше дизајниран прелом и насловна страна и слично. Цела школска година посвећена је подмлађивању Редакције, довођењу нових млађих људи који би наследили осниваче и сад већ старе чланове који су махом дипломирали или су надомак тога. Како је Генератор озбиљан часопис, промене се нису догодиле напрасно, већ су дуго и пажљиво припремане и од овог броја те промене имају своју прву тест-фазу, а већ од октобра би требало да се прикажу у пуном сјају. 

Да пређемо на ствар. Шта је то конкретно урађено у Генератору у протеклих годину дана? Пре свега, уколико читате овај број, то значи да је коначно истрајано у намери да се објављују 4 броја годишње тј. да Генератор буде редован. Самим тим о Генератору се више прича и Генератор постаје све популарнији и познатији чак и ван просторија нашег факултета, због чега нам је веома драго и то нам даје мотив да наставимо у истом маниру. Игор Лукић, наш колега са друге године смера за ИР, је у потпуности преузео кормило прелома и уз помоћ цртача Сање Умићевић и Срђана Аћимовића трудиће се да часопис из броја у број поред квалитетних текстова буде и визуелно квалитетан. Аљоша Сологуб се латио посла са насловном страном и према коментарима читалаца он то ради успешно већ трећи број заредом. Сава Симић, познат по егзотичним и несвакидашњим текстовима, преузео је и лекторску одговорност како би Генератор имао још један квалитет више. Коначно, од осмог броја, Генератор има и свој нови сајт, који ће убудуће бити ажуриран редовно и биће доступан за све оне који не успеју да добију свој примерак Генератора приликом поделе. Генератор је ове године у сарадњи са Црвеним крстом Палилула, организовао и једну успешну хуманитарну акцију прикупљања добротворних прилога, која је наишла на изузетно позитивне реакције које су нас охрабриле да и убудуће организујемо, акције сличног типа.

 

 

Као што можете приметити, у Генератору је претходних годину дана наступило много квалитетних промена, часопис је достигао виши ниво и Редакција користи ову прилику да се захвали свима који су томе допринели својим личним ангажовањем или својим примедбама, сугестијама, критикама итд.

Генератор овим бројем завршава ову школску годину. За следећу годину су изабрани нови Уредник и Главни и одговорни уредник и то Игор Лукић и Владимир Капор, респективно :) Они ће од следеће године имати тежак задатак да одрже часопис на нивоу на коме им је предат и биће у обавези да га својим личним радом и ангаживањем подигну на још виши ниво и својим следбеницима оставе још квалитетнији Генератор.

Овом приликом позивамо СВЕ заинтересоване који мисле да могу да помогну раду Генератора на било који начин и да учествују у побољшању часописа, да нас контактирају на

Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели и биће нам огромно задовољство да проширимо Редакцију новим, младим и квалитетним људима. Обећавамо вам добар провод са нама, рад по сопственој жељи, а и нека путовања, забаве и сличне догађаје.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack