A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Размени се, промени се!

Искористи ово лето на другачији начин

Желиш да примениш своје знање у пракси? Планираш да се одмориш од учења и почнеш да се бавиш нечим конкретним? Хоћеш да упознаш нове људе и сјајно се забавиш? Иди на интернационалну размену или праксу.

AIESEC на Универзитету Сингидунум, позива све студенте да дођу у среду 25.04.2012. године у 18 часова на Универзитету Сингидунум, где ће имати прилику да сазнају све о летњим праксама.

Програм интернационалних размена пружа матурантима и студентима могућност да кроз међународно волонтерско искуство стекну знање, развију своје вештине и лидерске способности и стекну нова познанства преко наше глобалне мреже контаката. Волонтирајући у невладиним организацијама, помажући реализацију разних иницијатива, активности или пројеката, они чине позитиван утицај на друштво на интернационалном нивоу. Сваке године, преко 16 000 наших чланова искористи шансу да оде у иностранство као и могућност да унапреди себе у многим пољима. Искористи ово лето на другачији начин, упознај свет из друге перспективе!

Кроз програм стручних пракси, AIESEC студентима омогућава стицање знања, искуства, као и лични и професионални развој кроз рад у компанијама. Одласком на стручну праксу, студенти имају прилику да раде у организацијама/компанијама и да проводе своје време радећи у областима које се односе на менаџмент, информационе технологије, инжењерство и природне науке. Ове области обухватају низ различитих послова који омогућавају практикантима да се стручно усавршавају и направе прве кораке у својој будућој каријери. Студентима завршних година и мастер студија пружа се могућност да упознају културу, обичаје и традицију земље коју посете.

AIESEC је међународна платформа која омогућава младим људима да открију и развију сопствене потенцијале. Присуством на преко 2.100 универзитета у преко 111 земаља, AIESEC је највећа студентска организација на свету. Више информација о програмима можете добити преко сајта www.aiesec.org.rs.

Бојана Милошевић
Public Relations
Мобилни: +381.64.10.60.225
Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack