A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Материјали за колоквијум
 
 
   За већину колоквијума ће вам бити потребна вежбанка, њу можете купити у скиптарници или код оног лика што седи у холу поред степеница које воде ка Архитектури и Грађевини.

   За сада вежбанка кошта 25 динара, али ако у скриптарници купите више комада проћи ћете јефтиније (нпр. десет комада је 200 динара). Постоје две врсте вежбанки, са квадратићима (плава) и празна (црвена), вама требају плаве вежбанке. Понесите бар две на колоквијум, за сваки случај.

   За колоквијум вам требају оловке и гумица, паметно је понети и графитне и хемијске оловке (хемијске обавезно). Ако вам хитно треба хемијска или графитна оловка, или гумица, можете их наћи на спрату Архитектуре, горе се налази мала књижара, мада можда може нешто да се нађе и у скриптарници.

   На колоквијум немојте долазити без дигитрона (где је то дозвољено), јер без њега вам гарантујем да нећете положити колоквијум. Не постоји опција позајмљивања дигитрона на самом колоквијуму.
 
   На почетку колоквијума асистенти или дежурни ће вам саопштити шта вам је потребно за рад, то конкретно значи да ли вам требају вежбанке, да ли смете да користите графитне оловке и да ли су вам дигитрони потребни.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack