A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

МСДНАА
 
 
   Ово је скраћеница која означава академску алијансу Мајкрософтове мреже програмера. Наш факултет је члан те мреже, те зато наши студенти имају право на бесплатно изнајмљивање Мајкрософтовог софтвера. Овај софтвер ће вам често требати у самом раду на факултету, али имате и прилику да узмете неке од комерцијалних производа.

   Да бисте се пријавили потребно је да путем опције МСДНАА програм студентских сервиса (при дну менија) пошаљете пријаву са својом електронском адресом, на коју ће вам убрзо стићи одговор. Уколико се пријављујете први пут требало би да означите опцију Прва пријава. До сада се дешавало да одговор не стигне моментално, па будите стрпљиви, требало би да стигне у року од 48 сати. У одговору се налази ваше корисничко име и шифра, коју можете променити.

   По добијању корисничког имена и шифре можете се пријавити на адреси http://msdnaa.etf.rs. Потом можете изабрати и резервисати софтвер. Резервација траје два дана и потребно је да у том периоду одете са диском у њихове просторије (налазе се у РЦ-у) и оставите да вам нарежу поручени софтвер.

   Имате и другу варијанту а то је да сами скинете софтвер, али је ова опција омогућена само са академске мреже (Рачунски центар).
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack