A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Сале за полагање
  
 
   Први шок који ће вас задесити када се појаве распореди седења за колоквијуме је што ћете многе од њих радити изван самог ЕТФ-а. Зато вам овде доносимо упутства како да тумачите шифре сала, и објашњење како да дођете до неких од најчешћих сала за полагање.

   Сале које се налазе на Електротехничком факултету означене су само бројем сале. То су сале у приземљу: 0056, 0065, 0055, 0057, 0058, 0059, 0062, 0070; и у Голубарнику: 0308, 0309, 0310, 0311, 0312, 0313.

   Сале на Грађевинском факултету, који је иначе у истој згради, су обележене бројевима као и сале на ЕТФ-у, али они почињу стотком (нпр. 0111) и налазе се на првом спрату. Понекад се деси да се за њих уведе посебна ознака Г (па би било Г111). Што се тиче сала са Архитектуре оне почињу словом А, и најчешћа је Амфитеатар на архуитектури, обележен са ААМФ (налази се изнад амфитеатра 56), док су остале сале обележене бројевима (нпр. 0225, 0226, 0227, итд). Оне су на другом спрату.

   Остатак сала које почињу са триста се налази на другом крају крова, до кога се стиже степеницама на супротној страни од Голубарника. Најпознатија је сала 0316. Такође, ако волите авантуру, можете изабрати и алтернативни пут који води од Голубарника директно до тих просторија.

   Сале на Машинском факултету се обележавају са М, а чест изузетак је 0ВМА, што је ознака за велики машински амфитеатар (ова нула не значи ништа). Он је право преко пута главног улаза на Машински факултет. Сале на Технолошком факултету се обележавају са Т, и то су углавном 0ТВА (велики амфитеатар), 0ТСА (средњи амфитеатар) и 0ТМА (мали амфитеатар), до којих се стиже првим ходником десно од главног улаза у зграду Технолошког факултета. Ако не знате где се ови факултети налазе погледајте мапу.

   Ређе се дешава да се полаже у Вишој пословној школи, за коју је ознака ПШ, или на Учитељском факултету за који је ознака У. Ипак, будите спремни на изненађења, пошто су врло вешти у томе, па може да се деси да се полаже на неком од факултета који није на нашем списку. Зато пре одласка на испит добро проверите у којој сали радите колоквијум. Такође, није довољно проверити само на сервисима, јер су званични спискови они на табли и може се десити (истина ретко) да дође до грешке.

   Шифре сала ће бити објашњене и на заглављима самих спискова који су окачени на огласне табле.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack