A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Логовање

 

   Када сте преузели своју шифру из Рачунског центра, можете почети са коришћењем сервиса. Да бисте се пријавили на студентске сервисе потребно је да одете на адресу http://student.etf.rs. У првом пољу унесите број индекса (двоцифрен број године/број индекса). Испод тога унесите добијену шифру. Чувајте добро своју шифру, јер уколико доспе у погрешне руке може вам бити нанета велика штета.

 

   Напомена: Приликом пријављивања може се догодити да новији претраживачи траже потврду сертификата о безбедности. Студентски сервиси се налазе на веб адреси са заштићеним протоколом преноса података, па постоји дигитални сертификат о безбедности, који претраживача види као несигуран. Зато ће вам избацити информацију о томе,и да бисте успешно наставили пријаву требало би да ручно прихватите сертификат. Ево упутства у зависности од претраживача:

- Internet Explorer: Када вам изађе прозор са упозорењем кликните на линк Continue to this website (not recommended) (са црвеном иконицом испред).

 


 

- Firefox: Изаћиће вам прозора са упорорењем. Кликните на линк Or you can add an exception… у дну стране.

 

   Да бисте додали изузетак кликните на дугме Add exception...

 


 

Отвориће вам се дијалог прозор. Кликните на дугме Get Certificate, сачекајте мало

 


 

и када претраживач прочита сертификат, кликните на дугме Confirm Security Exception.

 


 

Ако сте поље Permanently store this exception оставили означено (што је подразумевано стање), неће вас поново питати да потврђујете сертификат.

 

Уколико имате било каквих проблема са пријављивањем можете се обратити техничкој подршци у Рачунском центру.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack