A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Студентске организације

 

СУЕТФ

Студентска унија Електротехничког факултета је независна синдикална студентска организација. Циљеви СУЕТФ-а су заштита студентских права и интереса, стално унапређивање наставног процеса и услова студирања, као и развој и промоција интелектуалних, демократских и културних вредности. СУЕТФ је главни организатор “Електријаде” и руководи радом собе 33.  E-пошта: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели ,  званични сајт:  http://suetf.org.

EESTEC

Удружење студената електротехнике Европе. Кроз многобројне радионице и размене студенти размењују знање, искуства и упознају обичаје и културу других европских земаља. Семинари и праксе студентима омогућавају да остваре контакт са компанијама и привредом још у току студија. Званични сајт: http://eestec.etf.rs.

БЕСТ Београд

Борд европских студената технике, локална група Београд. Промовише размену идеја и међународну сарадњу студената, радионице, тренинге, семинаре, организује програме сарадње студената са предузећима у земљи и Европи. Званични сајт: http://www.best.org.rs.

Електричар

Спортско друштво које окупља студенте Електротехничког факултета у више спортских секција. На почетку сваке школске године врши се допуна екипа тако да можете да се пријавите за жељени спорт.  http://elektricar.etf.rs.

IEEE студентски огранак

Организује студенте чланове светског удружења инжењера електротехнике. Званични сајт: http://ieee.etf.rs; е-пошта: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

ПСДСТ „Ртањ”

Друштво „Ртањ“ је основано још 04.04.1948. године, при Техничкој великој школи у Београду из које је произашло 5 техничких факултета. Сви студенти техничких факултета који се учлане у друштво могу користити услуге планинарског дома Ртањ по веома повољним ценама.  Званични сајт: http://rtanj.etf.rs/.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack