A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Где је шта?
Соба 92

„92” је соба Студентског одсека за коју би већ требало да знате где се налази, јер се ту вршиo упис. Осим уписа, ту можете добити потврду да сте студент ЕТФ-а, легитимацију за превоз у ГСП-у, уверење о просеку оцена, предати папире за кредит и стипендију и сл.


Соба 94

Деканат! Дакле, ту су канцеларије декана и свих продекана. Продекани су помоћници декана који се баве појединим питањима (настава, финансије, научно-истраживачки рад и сл.). Ово је канцеларија и студента продекана коме се можете обратити ако имате проблем (више на страни 9). Ако сте успели да нађете 92, онда ћете лако наћи и 94.


Амфитеатри 56 и 65

То су једина два амфитеатра на факсу. Ту ћете слушати већину предавања па није лоше да се на време информишете где се они налазе. Додуше, ходници су излепљени путоказима ка овим егзотичним дестинацијама, тако да не би требало да имате проблема да их пронађете.

Соба 33

Ово је чвориште свих студентских организација на факсу. Ту можете пронаћи њихове представнике, али обавезно проверите термине дежурстава преко њихових средстава информисања (путем електронске поште или веб страна).
Голубарник

Међу нама популарно звани део поткровља који припада ЕТФ-у. Ту се иначе одржавају углавном рачунске вежбе, предавања за старије студенте, као и испити. Како доћи до Голубарника? Можете краћим и тежим путем (споредним степеницама) или дужом, али много пријатнијом путањом, тј. главним степеницама, па преко Архитектуре. Ту ћете срести многе колегинице са Архитектуре, па се онда укључите на споредне степенице. Иначе, ову путању преферира већина ЕТФ-оваца. У Голубарнику су учионице од 308 до 313.
Иначе, као студенти ЕТФ-а имаћете прилике да обиђете и друге факултете, јер се испити полажу и на Машинцу (имају огромне амфитеатре), ТМФ-у, Правном, Вишој пословној школи (ваљда нисмо неки заборавили).
Скриптарница

Налази се преко пута 62, ради од 9 до 15 сати. Ту можете купити наставне уџбенике, различите обрасце који су нам потребни, испитне вежбанке итд. Више о њој можете сазнати на: http://akademska-misao.rs.

Библиотеке, читаонице (наше миле!)

У тим просторијама студенти ЕТФ-а проводе највећи део свог слободног времена, тј. кад нису на предавањима онда су у читаоници. Постоје, наравно, и они часни изузеци који не уче у читаоницама, већ  код својих кућа.
Што се тиче читаоница на факсу, осим слободних учионица које неки студенти преферирају у испитном року, немате много других могућности. На факсу постоји библиотека која се налази у соби 83а (поред табле за физику). Ту студенти могу, уз индекс, да изнајме књиге, које ће користити само у просторијама библиотеке. Списак расположивих књига можете видети на Студентским сервисима.
Универзитетска библиотека “Светозар Марковић“ (http://unilib.bg.ac.rs) налази се у Булевару у непосредној близини факса. За учлањење је потребан индекс, лична карта и 500 динара за годишњу чланарину. Ова библиотека представља најбољи избор за студенте, јер има фонд од преко 2 милиона књига, велику читаоницу (преко 150 места) и ту ћете наћи мање-више све што вам треба.
У граду постоји још Библиотека Града Београда (на крају Кнез Михајлове улице, http://bgb.rs) у којој постоји могућност резервације књига, као и Народна библиотека Србије (http://www.nbs.bg.ac.rs) која се налази у Карађорђевом парку и има изузетно велики фонд књига, али се оне не могу износити ван. Ова библиотека је тренутно у фази реконструкције, па неће бити у функцији до краја фебруара 2009. године.
Наравно, они који живе у дому могу користити и домске читаонице.
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack