A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Анђелко Цајковић
уредник

Контакт
Електронска пошта: Ова електронска пошта заштићена је од нежељених робота, потребан је омогућен ЈаваСкрипт да бисте је видели.
Број мобилног телефона: 063/444-056
http://www.facebook.com/andjelko.cajkovic

Информације: Рођен у Железнику, предграђу Београда, 1991. године где је завршио основну школу као ђак генерације. Активно се бавио кошарком у екипи ФМП-а, где је прошао све млађе селекције и био члан националне репрезентације.

По завршетку основне школе уписује Математичку гимназију у Београду коју завршава са одличним успехом. Учествовао на националним и међународним такмичењима из више области. Током гимназије организје више кошаркашких турнира и репрезентацију школе. Поред тога активно игра арентински танго.

2010. године уписује Електротехнички факултет. Исте године са активно укључује у рад студентских организација и часописа студената Електротехнике "Генератор" чији је главни и одговорни уредник до 2012. године. Кроз бављење студетским организовањем посћује небројано много семинара, осмишљава, руководи и учествује у најразличитијим пројектима од којих је најзначајнија "Електријада 2013", међународни сусрети студената електротехнике из 9 земаља и преко 2000 учесника. Тренутно обавља функцију Председника Студентске уније Електротехничког факултета и председника регионалне студентске организације "Заједница студената Електротехнике".

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack